2UClub.net si’au schimbat site’ul. Toate bune si frumoase. Primesc mass intru si eu sa vad ce capodopera au facut…..intru si pe la semnaturi ca vad ca au si semnaturi acuma….si imi dau seama ca semnaturile sunt luate de pe SupremeGFX, forum unde eu sunt moderator. Faptul ca au furat deranjeaza si mai mult pentru ca nu au specificat absolut nimica de site’ul/forumul SupremeGFX. sa gva fie rusine si incercati sa scoateti cat mai repede alea pana nu ramaneti fara site. Un sfat bun ![]()




30 November 2006, 12:55 pm
Hmmm de nesimtit eu zic sa se distruga putin site-ul acesta dak fura de pe supremeGFX alti munces si alti fura nui corect
30 November 2006, 5:44 pm
ms vlad de atentionare! chiar nuj ce cauta semnatura mea pe site-ul ala.. nu le-am dat eu acordul…Sper ca cineva sa i rezolve! azi fura ceva , maine altceva .. si poimaine ne trezim fara ciorapii d p sarma,sa nu zic altfel…



30 November 2006, 5:45 pm
au furat si d p wbb nu numai dupa sgfx…
30 November 2006, 9:07 pm
Futai in gura de hoti. Fie ele semnaturi da` nu suport frate sa se fure dupa ce ca sunt o gasca de lameri cu site-ul lor cu tot mai si fura
6 December 2006, 5:53 pm
Site-ul 2UClub.net este copie dupa http://www.urbanmusic.ro convingete de nu ma crezi…aceleasi articole, stiri si acelasi contiunut, sa nu uitam de favicon care este direct catre urbanmusic.uv.ro
ce plagiere 
7 December 2006, 1:30 am
Cei mai ratati doh…